Zijn er kappers open in Ontario?

De provincie bevindt zich momenteel op het „beperkte niveau voor COVID”. De beperkingen op het gebied van de volksgezondheid voor bedrijven en bijeenkomsten worden tegenwoordig in Ontario verder teruggedrongen. Persoonlijke verzorgingsdiensten zijn geopend in Ontario en er is maskering van kracht. Bedrijven moeten kunnen functioneren met een capaciteit die hen in staat stelt om fysieke afstand tussen klanten te bewaren.

De vaccinatiemandaten van Ontario zijn niet van toepassing op diensten voor persoonlijke verzorging zolang het maskeren kan worden gehandhaafd. Fase 2 van het heropeningsplan van de regering van Ontario begint vrijdag in de regio. In de kapperszaak Valley Plaza stonden vrijdagochtend mensen in de rij voor een knipbeurt, maar ze openen hun deuren pas maandag. Salons en kapperszaken moeten voldoen aan de voorschriften die zijn uiteengezet in het document „Regelgeving inzake gezondheid en veiligheid op het werk”, dat Burgemeester John Tory van Toronto moedigde mensen aan om lokale salons, kapperszaken en tattooshops te steunen, aangezien eigenaren eindelijk hun deuren konden openen.

Tussen de kappersstoelen hangen plastic lakens, er zijn handdoeken vervangen om het haar van de schouders te reinigen, klanten moeten nu afspraken maken en mogen niet meer rondhangen om te kletsen of tijdschriften te lezen, wat de provincie helemaal niet in kapperszaken wil zien.

Leave a Comment

All fileds with * are required