Welke kapperszaak is open op zondag?

Met kapperszaken op drie locaties in de oostkant van de binnenstad van Manhattan zijn de Premium Barbershops gemakkelijk te bereiken en gemakkelijk te vinden. En met de zeven dagen per week kapperswinkeluren die we aanhouden en de langere openingstijden, zullen we zeker in het drukke schema van elke New Yorker kunnen passen. Onze uren zijn afgestemd op uw behoeften. Laat ons u een echt bevredigende kapperswinkelervaring bieden met ons complete dienstenpakket.

Ze zijn niet alleen beschikbaar tijdens de openingstijden van onze kapperszaak, maar onze diensten zorgen ervoor dat u zich volledig verfrist voelt en klaar bent om uw uiterlijk aan de wereld te laten zien. Wij bieden de beste kapsels die je overal kunt vinden. Cuomo heeft dinsdag wetgeving ondertekend tot intrekking van een verouderde en zelden afgedwongen Empire State-wet die kappers en salons verbiedt om op zondag te opereren. Ricardo Manzanillo, eigenaar van MT Clippers Barbershop, Grasmere, en VIP Barbershop, Tompkinsville, zei dat hij hoopt dat de opening op zondag hem kan helpen de verliezen terug te verdienen die hij heeft geleden tijdens de coronaviruspandemie.

Ik heb in de vorige paragraaf uitgelegd dat kapperszaken op zondag en maandag gesloten zijn vanwege de kappersvakbond. Ik raad echter niet aan om op rustige dagen naar een kapperszaak te gaan in afwachting van een kapsel met korting.

Leave a Comment

All fileds with * are required