Welk kapsel is het beste voor dun haar?

Een pixie is het ultieme zelfverzekerde kapsel als het gaat om dun haar, zegt Vaccaro. Dit is mijn favoriete stijl om te creëren op dun haar, omdat de textuur van je haar onmiddellijk verandert. Deze look past bij elke textuur; van krullend tot recht. Een pixiekapsel is van nature rond en met een paar zachte lagen en een zijwaarts geveegde pony kan het er fantastisch uitzien op dunnere haartypes.

Ga wokerig rond de nek, waar je het je kunt veroorloven om korter te gaan, dit wekt ook de illusie van een langwerpige nek. Een pixie-snit is een van de meest flatterende kapsels voor dames met dunne lokken. Dankzij je fijne lokken ziet dit model er vrouwelijk uit en laat je je gezicht op een mooie manier zien. Een chique stompe bob of lob is een van de beste, meest strategische kapsels voor mensen met dun of fijn haar.

Maar nogmaals, je hebt enige flexibiliteit wat betreft de lengte, en Maldonado raadt een slanke, rechte snit aan die op de kin, nek of zelfs het sleutelbeen past. Dit is een geweldige keuze omdat het de uitstraling van je haar versterkt en meteen een chique stijl geeft, of het nu in een paardenstaart, recht of golvend is, legt Maldonado uit. Wanneer je met je stylist over deze stijl praat, is het belangrijk om te beslissen welke lengte het beste bij je past. Het is altijd een goed idee om een inspiratiefoto mee te nemen, en deze snit ziet er ook geweldig uit met franjes.

Een andere manier om lagen uit te proberen als je niet van een stompe snit houdt, is met lagen om het gezicht in te kaderen en een pony. Izquierdo zegt dat franjes geweldig zijn om gelaatstrekken te benadrukken en meer body te creëren, zodat je haar niet plat tegen je gezicht ligt en vrijer kan stromen. Izquierdo zegt dat een stompe snit met een beetje beweging aan de uiteinden een geweldige optie is voor mensen met fijn haar, dus vraag je stylist om de uiteinden een beetje open te breken met een snit zoals deze. Als je een gelaagd kapsel wilt proberen, raadt Federico aan om een minimale hoeveelheid laagjes aan de kruin van je hoofd te proberen.

Je kunt volumegevende haarproducten gebruiken om nog meer volume en textuur te krijgen, maar bij dit kapsel is dat niet nodig. Om je te helpen (en ook egoïstisch omdat ik dringend een nieuwe snit nodig heb voor mijn eigen fijne, dunne haar), heb ik contact opgenomen met haarprofessionals om een lijst samen te stellen van de beste kapsels voor dun haar. Dit kapsel profiteert van naadloze lichte lagen die kunnen worden toegevoegd om volume te geven, maar toch de strakke en onberispelijke stijl te behouden. Een pixie-snit kan al dunne lokken wat voller maken, waardoor het een van de beste korte kapsels is die weinig onderhoud behoeft.

Stompe kapsels van één lengte worden steeds populairder en lijken te worden gedefinieerd als de nieuwe trend om haar te knippen. Er is een verhaal van oude vrouwen dat zegt dat om dun, fijn haar er zo dik en volumineus mogelijk uit te laten zien, je een ultrastomp, ultrakort kapsel nodig hebt. De eerste stap om extra volume te creëren begint met de juiste snit, en dit zijn de beste kapsels voor dun haar, die een aantal lengtes beslaan. En nadat ik schoonheidsredacteur ben geworden, is het mijn missie geworden om erachter te komen welke kapsels het beste zijn om het uiterlijk van voller, dikker haar te doen lijken.

Probeer een gelaagde bob, want dit kapsel geeft dun haar volume, waardoor dun haar dikker en voller lijkt. Dit kapsel geeft je haar de uitstraling van maximale dichtheid als je moeite hebt om volumineus, dik uitziend haar te krijgen. Om kapsels voor dun haar te stylen die je haar lichaam en stevigheid geven, raad ik een mousse voor het föhnen ten zeerste aan. Dit gewaagde, haveloze kapsel transformeert dunne lokken op magische wijze en is gemakkelijk te stylen — gebruik gewoon een beetje mousse of spray om de lokken te verpesten.

Niemand zal merken dat je haar dunner wordt als je wat kortere lagen en een getextureerde rechte franje toevoegt aan je nieuwe halflange kapsel.

Leave a Comment

All fileds with * are required