Wanneer kappers open gaan?

Voorbeeld van de videotitel voor deze video. CHARLOTTE, N., C. Roy Cooper schort de beperkingen, maar sommige salons en kappers in de omgeving van Charlotte zijn niet bereid de veiligheidsmaatregelen in hun bedrijf te verminderen. Op vrijdag kunnen kapperszaken en salons, samen met andere bedrijven zoals winkels, hun winkels voor 100% openen.

Sommige eigenaren zijn dankbaar voor de vrijheid, maar zijn nog niet klaar om er gebruik van te maken. Het afgelopen jaar zijn de plekken waar je je haar laat knippen het zwaarst getroffen, dankzij beperkingen die zijn ingesteld om te voorkomen dat COVID-19 zich verspreidt. Ze weet dat sommige van haar klanten het prettig vinden om terug te komen, maar anderen zijn voorzichtiger. Daarom blijven permanente tussenschotten in haar salons ophangen, zijn er maskers nodig, wordt handdesinfecterend middel aangeboden, wordt sociale afstand gehandhaafd en wordt er nog steeds constant schoongemaakt.

De beslissing geeft haar wel hoop op betere dagen, omdat ze denkt dat ze langzaamaan meer mensen naar haar salons kan brengen. Hij is echter ook niet klaar om voorbij de geldende veiligheidsmaatregelen te komen. Hij begrijpt dat sommige van zijn cliënten ook nog steeds voorzichtig zijn met het virus. Meldingen kunnen op elk moment worden uitgeschakeld in de browserinstellingen.

Open Barbers is een kappersdienst voor alle lengtes, geslachten en seksualiteiten. We bieden een gepersonaliseerde en warme knipervaring met een queer- en transvriendelijke houding. LUMBERTON Sommige lokale kappers en kappers hopen dat wanneer de bestelling om thuis te blijven voorbij is, hun bedrijf weer zal gedijen. Gouverneur Roy Cooper zei maandag dat de staatsleiders hoopvol zijn dat fase twee van het heropeningsplan van de staat zal beginnen zoals gepland op vrijdag.

Maar werknemers in een zwaar getroffen sector oefenen juridische druk uit op de staat om hen eerder te laten openen. Vorige week stuurde een groep genaamd de Hair is Essential Association een brief naar gouverneur Roy Cooper waarin hij zijn kantoor vroeg salons en kapperszaken te laten heropenen en maandag tegen 12.00 uur weer aan het werk te gaan. In de brief stond: „Mensen hebben het onvervreemdbare recht om in hun levensonderhoud te voorzien, en dat de beperkingen voor haarstylisten en kappers de essentie van de grondwet hebben geschonden. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven hoeven vanaf vandaag niet langer de capaciteitslimieten te volgen.

Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening hoeven zich niet langer aan capaciteitsbeperkingen te houden. Het is belangrijk dat kappers en haarstylisten zich houden aan het bevel van de gouverneur, zei Lynda Elliott, uitvoerend directeur van de N. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening kunnen diensten verlenen waarbij klanten hun masker moeten afzetten (zoals baardversieringen en harsen). Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening hoeven zich niet langer te houden aan capaciteitslimieten op basis van percentages, maar moeten nog steeds de beperkingen op het gebied van sociale afstand Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening hoeven zich niet langer aan servicebeperkingen te houden.

Kapsalons, kapperszaken en alle andere bedrijven kunnen vanaf 31 mei op 100 procent capaciteit opereren. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening hoeven vanaf vandaag niet langer de capaciteitsbeperkingen te volgen. Blue zei dat de orkanen Matthew en Florence hem hebben geholpen zich voor te bereiden op werktijd, maar hij is onzeker over zijn kappers. Net zoals een federale rechter de staatsbeperkingen voor gebedshuizen heeft verworpen, vechten kapsalons en kapperszaken nu voor dezelfde uitspraak.

Shane Blue, een kapper van 20 jaar, blijft optimistisch en neemt de tijd om reparaties uit te voeren aan zijn kapperszaken in Lumberton en St. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven hoeven zich niet langer te houden aan branchespecifieke richtlijnen en capaciteitslimieten.

Leave a Comment

All fileds with * are required