Waarom ging Michael niet vroeg naar Barbershop 3?

Common stapte in de film om het over te nemen nadat Michael Ealy besloot de franchise te verlaten. Volgens Cube besloot Ealy niet terug te keren omdat hij op zoek was naar een vertakking en iets anders wilde doen. Hij heeft ook een romantische verhaallijn met een ander titelpersonage genaamd Terri (Eve). Maar in de derde film bestond dit personage niet meer.

Er was geen duidelijke verklaring voor zijn vertrek uit de films. Volgens bronnen besloot Ealy de franchise te verlaten om verschillende rollen te gaan vervullen. In hetzelfde interview sprak hij over de vergelijkbare successen van zowel barbershop als Think Like a Man. In werkelijkheid is het ook een dekmantel om ze minder te betalen en tegelijkertijd het grootste deel van de winst die hij zegt te geven aan een goed doel of terug aan de gemeenschap in zak te steken.

Nu hij vader is, beïnvloedt dit zijn oordeel in de tweede film over het idee dat zijn winkel failliet zou gaan met de mogelijke concurrentie van de nieuwe kapperswinkelketen en de gentrificatie van de stad. Zelfs met de toevoeging van zoveel populaire beroemdheden klagen veel fans en critici over de Barbershop 3-trailer, simpelweg omdat Michael Ealy zijn populaire rol als bad boy Ricky Nash niet opnieuw speelt. Dus weet je, we hebben net een geweldig verhaal bedacht dat precies paste als gegoten en dat perfect was om echt te benadrukken wat de kapperszaak werkelijk is. Hij was op dit moment waarschijnlijk op het hoogtepunt van zijn carrière, en ik verafgoodde hem.

Ik had naar al zijn spullen gekeken en vond hem zo grappig, en ik respecteerde hem echt, maar hij was gewoon een beetje onverschillig voor mij, zegt de „Barbershop-acteur”, meldt de Chicago Tribune. Het laat zien dat als je een onderwerp ter sprake kunt brengen, en net als wij in deze kamer, allemaal verschillende meningen hebt, hetzelfde zal gebeuren in de kapperszaak. De Barbershop-films zijn een goede tijd sinds 2002 en er vonden enkele grote veranderingen plaats naarmate de films vorderden. In de tweede film, Barbershop 2 (200), vechten Calvin en de crew om te voorkomen dat hun bedrijf wordt overtroffen door een enorme rivaliserende concurrent die zich aan de overkant van de straat opent.

Pictures, de clip van twee minuten bevat nogal wat bekende gezichten uit de eerste twee Barbershop-films, waaronder Ice Cube, Cedric the Entertainer, Eve, Anthony Anderson en Queen Latifah. Dit veranderde ook de dynamiek van de kapperszaak als veilige zone voor mannen en kwam zelfs aan de orde in de film. Misschien heeft het feit dat elk van de Barbershop-films, inclusief de komende derde aflevering, verschillende regisseurs heeft, een rol gespeeld bij de afwezigheid van Michael Ealy.

Leave a Comment

All fileds with * are required