Kunnen kappers baarden trimmen covid uk 2021?

Lees de richtlijnen van de regering van Wales voor. De lockdown-maatregelen zijn begonnen te versoepelen, maar wat betekent dat voor salons? Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening hoeven zich niet langer aan servicebeperkingen te houden. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven hoeven vanaf vandaag niet langer de capaciteitslimieten te volgen. We hebben de regering van Wales gevraagd of mobiele kappersdiensten ook weer aan het werk kunnen en dringen aan op een dringend antwoord.

Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven hoeven zich niet langer te houden aan branchespecifieke richtlijnen en capaciteitslimieten. Lokale volksgezondheidsfunctionarissen kunnen het COVID Alert Level-systeem van de staat gebruiken om beperkingen in te voeren, dit is echter niet langer een staatsbreed bevel. Kapsalons, kapperszaken en alle andere bedrijven kunnen vanaf juni hun eigen capaciteitslimieten vaststellen. Deze aanpak helpt om het aantal mensen in uw kapperszaak tegelijk te beheersen en om een strikt schoonmaakschema tussen klanten aan te houden.

De heer Ali zei dat de huidige beperkingen voor kappers oneerlijk zijn en vindt niet dat kappers te allen tijde vizieren moeten dragen. Volgens de richtlijnen van de overheid moeten bedrijven een COVID-19-risicobeoordeling uitvoeren om de veiligheid van personeel en klanten te helpen waarborgen. De heer Ali zei dat baardtrimmen een populaire service is bij M%26M Barber en zonder deze service is het bedrijf met ongeveer 50% gedaald, waardoor ze gedwongen zijn het aantal dagelijkse medewerkers te beperken. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke verzorging hoeven zich niet langer te houden aan capaciteitslimieten op basis van percentages.

Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven moeten de richtlijnen voor sociale afstand en maskers blijven volgen. Het nieuwe maskermandaat komt nu COVID-gevallen in het gebied beginnen toe te nemen, met de verspreiding van de Delta-variant. De kapper die de service verleent, moet een helder vizier dragen dat het gezicht bedekt en een barrière vormt tussen de drager en de cliënt tegen ademhalingsdruppels veroorzaakt door niezen, hoesten of spreken. Kapsalons, kapperszaken en andere bedrijven voor persoonlijke dienstverlening kunnen diensten verlenen waarbij klanten hun masker moeten afzetten (zoals baardversieringen en harsen).

Baardtrimmen kan worden gedaan als de kapper gedurende het grootste deel van de tijd die nodig is om de service te voltooien activiteiten in de zone met een hoog risico (het gebied direct voor de ogen, neus en mond van de klant) vermijdt.

Leave a Comment

All fileds with * are required