Kunnen kappers baarden covid-19 trimmen?

Bedrijven voor persoonlijke verzorging kunnen nu meer diensten onder het masker aanbieden. De staat heeft de richtlijnen bijgewerkt zodat klanten hun maskers kunnen verwijderen voor zaken als gezichtsbehandelingen, harsen en baardtrimmen. Deze gezondheidsmaatregel maakt het mogelijk om salons, kapperszaken en massagebehandelingen te beperken tot meer dan 25 personen (exclusief personeel) of tot een maximale bezetting van 50%. Het lijkt erop dat fase 2, die massagetherapie, kapperszaken en salons omvat, op 1 juni van start gaat, hoewel er in het Fase 2-document zeer weinig, zeer basale richtlijnen voor kapperszaken en salons worden benadrukt.

Dit omvat, maar is niet beperkt tot, kapsalons, kapsalons, nagelstudio's, dagkuuroorden, leveranciers van elektrolyse, waxsalons, wenkbrauwverzorgingsinstellingen, tattooshops, instellingen voor lichaamskunst en zonnebanken. Voor de duur van de volksgezondheidscrisis heeft de Indiana State Board of Cosmetology and Barber Examiners 820 IAC 4-1-5 (b) tijdelijk opgeschort. Dit omvat kapperszaken, kapsalons, nagelstudio's, spa's, massagetherapieinstellingen en schoonheidsklinieken. Schoonheids- en persoonlijke verzorgingsdiensten en -faciliteiten, waaronder maar niet beperkt tot kapperszaken, schoonheidssalons, zonnebaden, waxen, kapsalons en nagelstudio's en spa's, worden als niet-essentieel beschouwd.

Deze bestelling omvat instellingen voor persoonlijke verzorging en verzorging, zoals schoonheidssalons, kapperszaken, spa's en massagecentra. Belangrijke wijzigingen in de nieuwe richtlijnen zijn onder meer dat maskers te allen tijde moeten worden gedragen (gezichtsbehandelingen en baardversieringen zijn nu toegestaan waarbij de behandelaar een gezichtsmasker en gelaatsscherm draagt); gewijzigde taal met betrekking tot linnenhouders; en het verwijderen van taal over het legen van waspotten. Het uitvoerend bevel verduidelijkt dat het sluitingsbevel van toepassing is op salons, kapperszaken en andere soortgelijke instellingen. Dit omvat kapperszaken, kapsalons, nagelstudio's, instellingen voor massagetherapie en schoonheidsklinieken.

Dit maakt schoonheids-, nagel- en kapperszaken potentieel risicovolle besmettingsplaatsen voor het coronavirus, dat sinds begin dit jaar wereldwijd bijna een half miljoen mensen heeft gedood. Volgens een eerdere verklaring van TDLR op 31 maart mogen niet alle erkende massagetherapie-, cosmetologie- en kappersdiensten worden aangeboden. De groene fase maakt het mogelijk kapsalons en kapperszaken te openen voor een bezetting van 50%, waarbij diensten alleen op afspraak kunnen worden geopend, en massagebehandelingen kunnen worden geopend bij een bezetting van 50%, waarbij afspraken sterk worden aangemoedigd. Diensten waarbij maskers tijdelijk mochten worden verwijderd, waaronder gezichtsbehandelingen en baardversieringen, zijn nu verboden.

Het California Department of Consumer Affairs en de Board of Barbering and Cosmetology hebben ook hun eigen richtlijnen opgesteld, die shampoo en chemische behandelingen voor haar verbieden. En toch schreeuwen klanten in de Verenigde Staten om grijze wortels, ruige baarden en afgebroken nagels te repareren in heropende salons na maanden van lockdown, ondanks grote veranderingen in de manier waarop deze diensten nu kunnen worden aangeboden.

Leave a Comment

All fileds with * are required